ms MS en EN
FAQ Hubungi Kami Maklum Balas Peta Laman

Penafian

Pejabat Tanah Dan Jajahan Pasir Puteh, Negeri Kelantan dan Kerajaan Malaysia tidak akan bertanggung jawab ke atas sebarang kehilangan atau kemusnahan yang terjadi akibat penggunaan maklumat daripada laman web ini.

Penafian Akibat Percanggahan Bahasa

Kandungan rasmi hanya pada laman asal yakni dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. Sekiranya terdapat pencanggahan di antara versi bahasa Inggeris dan versi bahasa Melayu di dalam kandungan laman web ini maka untuk tujuan penafsiran, versi bahasa Melayu adalah terpakai. Penggunaan maklumat yang bercanggah mungkin akan memberikan salah faham kepada pengguna.

Penafian Terjemahan Bahasa Ketiga

Sila ambil perhatian bahawa laman yang akan di paparkan nanti selepas alih bahasa secara automatik (Google Translate) oleh komputer kebarangkalian adalah berbeza daripada maksud sebenar yang tidak dapat dielakan. Kami tidak bertanggujawab atas sebarang kerosakan atau salah maklumat yang mungkin terjadi oleh pengalihan bahasa secara automatik. Kandungan rasmi hanya pada laman yang ni adalah Bahasa Melayu atau Bahasa Inggeris.

© Hakcipta Terpelihara {2022} Pejabat Tanah Dan Jajahan Pasir Puteh. Paparan terbaik dengan IE 7.0, Google Chrome 10.0, Safari 4.0, Opera 10.0 atau Mozilla Firefox 3.0 dengan resolusi 1280 x 800 | Tarikh Kemaskini : 14 Julai 2024
KELGOV PPST
Arkib

Hebahan